Raqobat muhitining shakllanishida marketing va uning iste’molchi tanloviga ta’siri - Zaripov Shoxboz Alijon o’g’li, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola orqali Raqobat muhitining shakllanishida marketing va uning iste’molchi tanloviga ta’siri haqida bilib olishingiz mumkin bo’ladi.