Bemorlarda buyrak-tosh kasalliklarining paydo bo`lish sabablari va ularni davolashning zamonaviy- innovatsion metodlari - Turdiyev Doston Shavkatovich, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
In this article, the etiology and direct and indirect causes of kidney-stone diseases, which are common in patients today, are widely covered.