Oilaviy nizolar va ularning psixologik yechimlari - Samiyeva Mohinur Azim qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Oila-jamiyatning eng muhim bo’g’ini hisoblanadi.Oila shaxsning shakllanishi ,tarbiyasi va rivojlanishida asosiy rol o’ynaydi.Har bir insoning baxti,farovonligi va ruhiy osoyishtaligi avvalo oila muhiti bilan bog’liqdir.Biroq har qanday oilada ba’zan kelishmovchiliklar va nizolar vujudga kelishi tabiiy holatdir.Shu sababli oilaviy nizolar sabablari va ularni psixologik jihatdan hal qilish yo’llarini o’rganish zamonaviy jamiyat uchun dolzarb masalalaridan biridir.