XARAKTER AKSENTUATSIYASINING YOSH DAVRLARIDA NAMOYON BO’LISHI VA UNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - DJO'RAYEVA LOLA ZUBAYDULLAYEVNA, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada xarakter aksentuatsiyasining yosh davrlarida o‟ziga xos namoyon bo‟lishi va uning o‟ziga xos xususiyatlari yigʻindisi, faoliyat va muloqotda yuzaga keladigan xamda shaxsga xos xulq – atvor usullarini namoyon qilishining psixologik usullari haqida keltirib o‟tilgan.