SАMАRQАND PALAEOLIT DAVRIDAN LAVHALAR - SH.A.Tojiyev, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola Samarqand shahri va uning tumanlarigacha bo'lgan ibtidoiy madaniyat tarixining paleolitdan to bronza davrigacha bo'lgan dinamik rivojlanishi masalalarini o'rganuvchi boy va yangi arxeologik materiallarni yakunlash asosida tuzilgan.