MAKTAB O`QUVCHILARI VA O’QITUVCHILARIGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO'RSATISH SAMARADORLIGI - Jamanqulova Dilafruz Eshmuratovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Muallif ushbu maqola orqali maktabdagi psixologlarning ish faoliyati, ularning rejadagi mashg‟ulotlari va maktab hayotidagi amaliyotchi psixologlarning o‟rni xaqida batafsil yoritib o‟tadi.