SUITSID VA SUIQASD BUGUNGI KUNNING DOLZARB MUOMMOSI SIFATIDA - Abdurashidov Telman Xudayberdiyevich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada xozirgi kunda dolzarb bo`layotgan yoshlar o`rtasidagi suitsid (inson o`z joniga qasd qilish) muammosi va uni oldini olishga qaratilgan fikr mulohazalar yoritilgan.