YOSH OILALAR SHAXSLARARO MUNOSABATLARIDA STREOTIPLARNING AHAMIYATI - Saitmurodova Malohat Boymurod qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Oila insoniyat uchun dunyoni bilishda dastlabki bilimlar manbaidir. Yosh oilalar shaxslararo munosabatlarida stereotiplarning ahamiyati mavzusi oilaviy hayotdagi munosabatlarning psixologik, madaniy va ijtimoiy omillarni tahlil qilishda muhim o‗rin tutadi. Quyida ushbu mavzuni tushunishga yordam beruvchi asosiy jihatlar yoritilgan.