INKLYUZIV TA’LIMNI TASHKIL ETISHDAGI MUHIM KRITERIYALAR - Saidqosimova Dilfuza (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Shiddat bilan axborot texnologiyalari komunikatsiya rivojlangani bilan bir qatorda dunyo miqyosida alohida ta‟lim-tizimiga muhtoj aholi qatlami o„sib bormoqda. Inklyuziv ta‟lim tashkil etilgan maktablarda psixologik faoliyatni samarali tashkil etish lozim.