YOSHLARDA SALBIY O‘ZGARISHLARNI KELTIRIB CHIQARUVCHI TASHQI TA’SIRLARNING IJTIMOIY, PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Urinboyeva Dilfuza Baxodirovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Maqolani mutolaa qilar ekansiz siz hozirgi kun yoshlarida kuzatilayotgan salbiy xolatlar, ularning oqibatlari xaqida malumotlarga ega bo'lasiz.