TA’LIM MUASSASALARIDA FAOLIYAT YURITAYOTGAN PSIXOLOGLARDA MULOQOT MADANIYATINI SHAKILLANTIRISH - Ro‘zimova Gulora Alimovna; Qalandarova Nargiza Xamroyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada ta‟lim muassasalarida faoliyat yuritayotgan psixologlarning muomala madaniyati va muloqotchanlik darajasini oshirish uchun psixologik metodlar va usullar haqida ma‟lumot, maslahat va tavsiyalar berilgan.