KASB TANLASHDA QOBILIYATNING O’RNI VA KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH ISHLARI - Anvarjonov Azimjon Anvarjon o‘g‘li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada shaxs rivojlanishi, kasb tanlashi va jamiyatda o‟z o‟rnini topishida uning qobiliyatlarining ahamiyati haqida so‟z boradi.