BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINI KASBGA YO'NALTIRISH VA KASB TANLASHIGA KO’MAKLASHISH - Abdullayeva Xosiyat Artikova (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola orqali muallif boshlang'ich sinf o'quvchilarining yosh davri psixologiyasi, ularning kasbiy qiziqishlari xaqida so'z yuritiib o'tgan. Maqola bilan tanishar ekansiz kasbiy bilm- borasidagi savollaringizga javob olasiz.