Kasb-hunarga yo'naltirish orqali yoshlarni muvoffaqiyatga yetaklash - Esanova Feruza Turdiboyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada bugungi kunning dolzarb muommolaridan biri bo‟lmish kasb tanlashdagi qiyinchiliklar, ota-ona va farzand o‟rtasida yuzaga keladigan ziddiyatlarning yechimlari, kasbiy shakllanish to‟g‟risidagi psixolog tavsiyalari, maslahatlari va atroflicha ma‟lumotlar keltirilgan.