BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDA BARVAQT KASBGA YO'NALTIRISHNING AFZALLIKLARI - Qodirova Barokatxon Zaynobidinovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDA BARVAQT KASBGA YO'NALTIRISHNING AFZALLIKLARI