KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNI KASBGA YO`NALTIRISHDA O’QUV FANLARINING O’RNI VA AHAMIYATI - Mansurov Iskandarbek Abdullo o‘g‘li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola orqali siz boshlang`ich sinf o`quvchilarining o`ziga xos hususiyatlari , ularning qiziqishlari va kasbiy tanlovlari xaqida ma`lumotga ega bo`lishingiz mumkin. Muallif ushbu maqola orqali kasbiga yo`naltirish ishlarining maktab ta`limidagi o`rni, uning nechog`li muhim ish ekanligi xaqida to`xtalib o`tadi.