Kimyo darslarida eritmalarga doir masalalar yechish orqali o‘quvchilar kreativligini oshirish - Odilova Xonzodabegim Nodirbek qizi; Kirg‘izov Fazlidin Baxtiyorivich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu tezisda kimyo darslarida eritmalarga doir masalalarni yechish jarayonida o‘quvchilarning kreativlik qobiliyatlarini rivojlantirish usullari ko‘rib chiqiladi.