KIMYO FANINI O‘QITISHDA DEMONSTRATSION TAJRIBALARNING AHAMIYATI - F.B.Kirg‘izov (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Hozirgi kunda shiddat bilan rivojlanayotgan zamonda ta‟lim sifati va samarasini oshirish, o„quvchilarni o„zlashtirishini yaxshilash o„qituvchilar oldida turgan asosiy vazifalardan hisoblanadi . Xususan , kimyo fanini o„qitishda qiyin mavzularni amaliy mashg„ulotlar bilan mustahkamlash muhim ahamiyat kasb etadi. Mazkur tadqiqotda murakkab efirlar mavzusini o„qitishda qo„llaniladigan demonstratsion tajribalar va ularning pedagogik samaradorligi tahlil qilingan.