AXBOROT XIZMATLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA SUN’IY INTELLEKTNI QO‘LLASHNING INNOVATSION IMKONIYATLARI - Parizoda Norpo’latova Ruslan qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy axborot xizmatlarida raqamli texnologiyalar va sun‟iy intellekt vositalarining joriy etilishi, ularning samaradorlikka, interaktivlikka va shaffoflikka ta‟siri tahlil qilinadi. Xususan, O„zbekiston va xorijiy davlatlardagi tajriba misolida innovatsion yondashuvlar o„rganilib, mavjud muammolar va istiqbolli yechimlar yuzasidan takliflar ilgari suriladi