MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TEXNOLOGIYA FANIGA OID INTEGRASIYASHGAN MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISH METODIKASI - Baqoyeva Marjona Burxon qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
texnologiya, multimedia, mediamadaniyat, media ta‟lim, progressiv pedagogik texnologiya, nutq, kreativ fikrlash, kognitiv qobiliyat, mediapedagog, operatsion zal, animatsiya effekti, videotasvirlar, grafikli tasvirlar, ma‟lumot grafiklari, mikrofon, kompakt disk, matn, grafika, tovush.