MULOHAZA YURITISH KO'NIKMALARIGA ASOSLANGAN TESTLARNI YARATISH TEXNOLOGIYASI VA ULARNI BAHOLASH MEZONLARINING AHAMIYATI - Qaxxarova Zilola Abdug‘ani qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada aniq va tabiiy fanlarni o„qitishda kompyuter texno logiyalari imkoniyatlaridan foydalanishning o„rni va ahamiyati, baholash mezonlaridagi muammolarni hal qilish yo„llari haqidagi ilmiy farazlar tahlili keltirilgan.