Buyuk bobolarimiz izidan - Umida Salimovna Otaqo’ziyeva (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Bugungi kunda jadid bobolarimizning faoliyati yana qaytadan o‘rganilib,ularning qilgan ishlari yuqori baholanmoqda. Ushbu maqola Mahmudxo‘ja Behbudiyning o‘z yashagan davridagi qilgan faoliyati to‘g‘risida.