БОЛАЛАРДА АСКАРИДОЗ - Сафаров Диёр, Бахронова Сабрина, Махматкулова Азиза, Курбонов Н (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Педиатрия соҳасида аскаридоз ҳолатлари, белгилари,асоратлари, диагностакаси ва профилактик чоралар.