Микромолия ташкилотларининг иқтисодиёт ривожланишидаги аҳамияти ва ўзига хос хусусиятлари - МУҲАММАДИЕВ ФАХРИДДИН САЙФИДДИН ЎҒЛИ (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ушбу мақолада Озбекистон кредит тизимидаги нобанк молия кредит муассасалари ҳақида атрофлича баѐн этилган, ҳамда идарнинг фаолиятини кенгайтиришга оид таклифлар берилган.