BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA INSONPARVARLIK TUYGʻULARINI SHAKLLANTIRISH - Qosimova Mehriniso Ilhomovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola orqali boshlang‟ich sinf o‟quvchilarida insonparvarlik tuyg‟ularini shakllantirishni o‟rganish mumkin.