Hamid Olimjon-milliy she’riyat va adabiyot fidoisi - Vaxobjonova Guljahon, Abduraimova Sabina, Sotivoldiyeva Nilufar, Yusupova Muqaddas (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Maqolada mashhur o„zbek shoiri, dramaturg va olim Hamid Olimjonning hayoti, ijodi va adabiyotdagi o„rni yoritilgan. Uning she‟riyatida milliy ruh, Vatanga muhabbat, insoniylik va fidoyilik tushunchalari chuqur ifodalangan.