MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RIVOJLANTIRUVCHI MUHITNI TASHKIL ETISHGA QO’YILADIGAN PEDAGOGIK TALABLAR - Fayzullayeva Xovoxon Xayrullo qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu materialda maktabgacha ta‟lim tashkilotlarida rivojlantiruvchi muhitni tashkil etishga qo‟yiladigan pedagogik talablar va ularning mazmuni hamda mohiyati yoritib berilgan.