Oliy ta’lim muassasalarida biologiya fanlarini o’qitishda loyiha ishi mashg’ulotlarini ahamiyati - Bozorova Umida Baxtiyorovna, Ibodullayeva Bahora Xamidullayevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Oliy talim muassasalarida biologiya fanlarini o’qitish jarayonida loyiha ishlari asosida o`qitishning asosiy aniq maqsadi va samaradorligi, loyiha ishi asosida o`qish jarayonida o`zini va o`zidagi imkoniyatlarini shakllantirish, tadqiqotchilik ko’nikmasini rivojlantirish, o`qitish amaliyotida loyiha ishi hamda o’quv loyihasi haqida bayon etilgan.