ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ ОТОМИКОЗА - Толибжонова Парвина Рустамжоновна, Нажимова Маргиёна Кахрамоновна, Хужакулова Зарина Улугбековна, Мирзаев Ризамат Зиёдуллаевич, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
определить грибковую флору, анамнестические особенности клинической картины и лечения отомикоза.