ZAMONAVIY RAQAMLI O‘QUV-METODIK TA’MINOTNING TARKIBI, DIDAKTIK ASOSLARI VA UNGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Adilbay Kenesbayev, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy raqamli o„quv-metodik ta‟minotning tarkibi, uning didaktik asoslari va zamonaviy ta‟limda samarali foydalanish uchun qo„yiladigan talablar o„rganiladi. Maqolada raqamli resurslarning ta‟lim jarayonidagi o„rni va afzalliklari tahlil qilinib, ulardan foydalangan holda ta‟lim samaradorligini oshirish bo„yicha tavsiyalar beriladi.