Estrada – jazz fortepiano ijrochiligini o‘qitish metodikasi masalalari - Abdullayeva Setora Ergash qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
O‗zbekistonda jazz san‘ati kirib kelganiga ko‗p vaqt bo‗lmagan bo‗lsada, yurtimiz san‘at va madaniyatida o‗z o‗rniga ega bo‗ldi. Xatto musiqa maktablarda estrada va jazz fortepiano ijrochiligi mutaxassisligi bo‗yicha ta‘lim berish yo‗lga qo‗yilgan.