VIRTUAL O‘YINLARNING INSON ONGIGA TA’SIRI - Ahmedov Abdulhay Toshto’xtayevich, Igamberdiyev Donyor, Davronova Bahoroy, Hakimjonova Buzaynab, Mashrabboyeva Mubina (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Virtual games are hurting human minds very quickly .Because even harm to the health of many people, regardless of the age of the current pace yetmoqda.Biz we have to give our young people a lot of books now.