ABDULLA AVLONIYNING “TURKIY GULISTON YOXUD AXLOQ” ASARIDA SINTAKTIK MUNOSABAT HAQIDA - Shamsiddinova Hafizabonu, Iskandarova Sharifaxon Madaliyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada Abdulla Avloniyning “Turkiy guliston yoxud axloq” asari va ushbu asardagi sintaktik bog„lanishi, shakl va ma‟no munosabati yoritiladi.