ТАЬЛИМ ТАРБИЯ ЖАРАЙОНИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ ТЕНДИТЦИЯЛАРИ - Юлдашева Зулайхо (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Тезисда, дарс жараѐнида тўғри танланган педагогик технологияларнинг, таълим самарадорлигини оширишда муҳим аҳамиятга эгалиги ѐритилди.