Maktabgacha ta’lim tashkilotlari faoliyatiga innovatsion va axborot texnologiyalarni joriy etish orqali raqamli transformasiya jarayonlarini rivojlantirish - G’afforova Gulbahor G’ayratovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Mazkur maqolada innovatsion pedagogik texnologiyalar va ulardan samarali foydalanish. Maktabgacha ta’lim va tarbiya jarayonida innovatsion texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati ochib berilgan.