ВЕГЕТО-КОН ТОМИРЛАРИ ДИСТОНИЯСИ ФОНИДА ЦЕФАЛГИЯЛАР ХАРАКТЕРИСТИКАСИ - Нарзимуродова Кумуш Гайратжон кизи, Садуллаева Мохинур Сирожиддин кизи, Дустматова Лазизахон Бахтиер кизи, Мирзаев Ризамат Зиёдуллаевич (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Вегетокон томирлар дистонияси фонида цефалгик синдромнинг ривожланиш хавфи вегетатив нерв тизими нотургунлик холатида келиб чикади.