ХОНАБАД ШАҲРИДА СОҒЛОМЛАШТИРУВЧИ ВА ТИББИЙ ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ТАЖРИБАСИ ВА ИСТИҚБОЛЛАРИ - Миржалилова Сохиба Шавкат кизи , Насруллаева Самира Мехроджевна, Сайдуллаева Наргиза Толмас кизи, Гиясова Нигора Кобиловна (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Андижон вилоятининг Хонабод шахри туризмининг барча турларини, айниқса соғломлаштирувчи ва тиббий туризмни рифожлантиришда келажаги порлоқ, истиқболли шаҳарлар қаторига киритилиши, катта инвестициялар олиб келинишини кутаѐтган худудларқаторидан ўрин олиши мақсадга мувофиқ деб ҳисоблаймиз.