CАМАРҚАНД ВИЛОЯТИ БЎЙИЧА ЎСМИРЛАРДА ВИРУСЛИ ГЕПАТИТ А ВА ЛЯМБЛИОЗ КАСАЛЛИГИ БИРГАЛИКДАКЛИНИКО ЭПИДЕМИОЛОГИК КЕЧИШ ХУСУСИЯТЛАРИНИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ - Джуракулова Диёра Тужиддин кизи, Рахматуллаева Самира Мирзохидовна, Камбарова Севара Алижон кизи, Гиясова Нигора Кобиловна (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ўсмир ѐшдаги болалар аҳолининг кам ҳимояланган қатлами ҳисобланади.Тадқиқотлардан кўриниб турибдики,касалликнинг микст шакли ўсмирларда асосан ташкиллаштирилганларда кўп учрайди.