XORAZM VILOYATIDA XUSUSIY TIBBIYOT MUASSASALARI INFRATUZILMA TARMOQLARINING RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI - Qobulov Ozodbek O‘ktamboy o‘g‘li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida xususiy tibbiyot muassasalari infratuzilma tarmoqlarining holati va ularning rivojlanish xususiyatlari yoritilgan.