MILLIY XAVFSIZLIK VA YOSHLAR SIYOSATI: O‘ZARO MUNOSABAT VA TA’SIR - Ibrohimov Behruz Akmal o‘g‘li, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada davlat milliy xavfsizligini ta‟minlashda yoshlarga oid davlat siyosatini tashkil etishning qay darajada muhim ekanligi, yoshlar siyosatining bugungi davr uchun naqadar katta ahamiyatga ega ekanligi tahlil qilingan.