Mintaqada “Mehmonxona klasteri”ni shakllantirish mexanizmi - Jasur Berdiyev (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada mintaqa mehmonxona xо„jaligining mehmondorchilik xizmatlarini amalga oshirishda xizmat kо„rsatuvchi subyektlar bilan shartnoma asosida faoliyat kо„rsatganda ma‟lum samaradorlikka erishish va mintaqada “Mehmondorchilik klasteri” tashkil etish samarali ekanligi asoslangan.