“ALPOMISH” XALQ DOSTONIDA INSONIY SIFATLARNING IFODALANISHI - Ergasheva Dilshoda Abdusalomovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
“Alpomish” dostoni qahramonlikni, iymonni, or-nomusni kuylovchi doston. Tezisda biz aynan, oriyatni kuylagan, iymon va iymonsizlik yaqqol ko„ringan o„rinlarni ko„rsatib o„tamiz. Ushbu asar orqali o„zbekning haqiqiy o„zligini, milliy ruhini, xarakterini bilib olish mumkin.