BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING TABAQALASHTIRILGAN YONDASHUV ASOSIDA PEDAGOGIK MAHORATINI OSHIRISH - Abdullayeva Moxinur O'lmasboy qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining differensial yondashuv orqali pedagogik mahoratini oshirish o‘quvchilarning turli xil ta’lim ehtiyojlarini qondirishda muhim ahamiyatga ega. Moslashtirilgan kasbiy rivojlanishni amalga oshirish, hamkorlik amaliyotlarini rivojlantirish, texnologiyadan foydalanish va aks ettirish amaliyotlarini rag'batlantirish orqali o'qituvchilar o'quvchilarning faolligi va yutuqlarini rag'batlantiradigan inklyuziv sinflarni yaratishi mumkin. Ushbu tadqiqot ta'lim samaradorligini oshirishda tabaqalash tamoyillari va ularning amaliy qo'llanilishini o'rganadi.