RAQAMLI IQTISODIYOTNI BARQAROR RIVOJLANTIRISHNI BAHOLASH IMKONIYATLARI - Yusubov In‟omjon Ikram o„g„li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
This article highlights the need for sustainable development of the digital economy in the region and the possibilities of its assessment.