ISTE'MOLCHI HUQUQLARINI USTUVORLIGIDA RAQOBATNI RIVOJLANTIRISH AHAMIYATI - Shoxboz Zaripov (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola orqali iste’molchi huquqlarini ustuvorligida raqobatni rivojlantirish ahamiyati haqida bilib olasiz.