AGROTURIZMNI HOZIRGI KUNDA RIVOJLANISHI - Boyqulova Shaxzoda, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Maqolada agroturizmni hozirgi kunda rivojlanib borishi shu bilan birgalikda agroturizm soxasida berilayotgan imkonyatlar yoritib berilgan. Agroturizm sohasida kadrlarni tayyorlash va ularga yaratilgan imkonyatlar ochib berilgan agroturizmni rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlili asosida o’rganilgan.Agroturizm rivojlantirish imkonyatlari va istiqbollari ochib berilgan.