IJTIMOIY-IQTISODIY RIVOJLANISHNI TA’MINLASHDA TURIZM INDUSTRIYASINING ROLI - Mirzayeva L.Sh (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimiz ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishni ta‟minlashda turizm industriyasining roli va imkoniyatlari ochib berilgan.