ҲУДУДЛАРНИ ИЖТИМОИЙ-ИҚТИСОДИЙ РИВОЖЛАНИШИНИ БАҲОЛАШНИНГ МАТЕМАТИК-СТАТИСТИК УСЛУБЛАРИ - Абдуллаев Фарход Озодович (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси мисолида ҳудудларнинг ижтимоий-иқтисодий ривожланишини когнитив ва эконометрик моделлаштириш натижаларини баҳолаш методологиясининг жиҳатларини назарий ва амалий таҳлил қилишни таклиф этади.