TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN PSIXOLOGIK ISHLARI MAZMUNI - Rajabov Davron Ro’ziqulovich, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Bolalarni tarbiya va ta'lim jarayonida qiyinchiliklarga duch kelishadi, oʻzlarini shaxs sifatida rivojlantirishga intilmaydilar. Maqola maktab davridagi bolalarni tabiyasi ogʻir bolalarni tarbiyalash sabablarini oʻrganish va oʻqituvchilar bilan psixologlar birgalikda ota-onalarga oʻquvchilarning ta'im jarayonini tashkil etishda o'z vaqtida tuzatish yordamini koʻrsatish masalalariga bagʻishlangan.