INDIVIDUALLIK VA O’ZIGA XOSLIK - Urinbayeva Sevara Gayratovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning individual psixologik xusuxiyatlari tavsifi keltirilgan.